AFHAALCENTRUM FALAFEL

AFHAALCENTRUM FALAFEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 15 beoordelingen
19 dec 2020 om 14:22 Lekker broodje falafel, falafel smaakte weer perfect zoals altijd. Lekker crunchy... gekozen voor mijn reguliere salade toppings met sausjes, wat een genot. 50/50 fries erbij met kruiden erop, het was een heerlijke lunch.
7 dec 2020 om 17:53 Duurde best lang voor 2 broodjes en dan kregen we alleen brood met falafel, geen sla of rode kool.
2 nov 2020 om 14:50 Erg saai broodje falafel. Bij een broodje falafel verwacht je veel meer qua opvulling met zuur en groenten. Dit was slechts een pita met een paar falafel ballen erin. Erg droog en met weinig smaak.
4 sep 2020 om 17:23 All good and as expected. Definitely the best Falafel of Rotterdam.
16 jul 2020 om 14:35 Wat een teleurstelling dit keer! Smakeloze, vormloze falafel. De falafel had niet dezelfde smaak zoals altijd. Is de maker met vakantie?
2 jul 2020 om 17:07 Lange bezorgtijd. Falafel was heet bij uitkomst. Salade en sausjes netjes apart verpakt. Voor herhaling vatbaar. Sowieso beste falafel ooit!
28 jun 2020 om 18:09 Heeerlijk! At altijd het broodje op locatie. Beste falafel van rotterdam. Ben blij dat ik nu ook vio thuisbezorgd kan bestellen. Aanrader!
29 mei 2020 om 18:44 So delicious
24 mei 2020 om 22:02 Ze zijn pas net open en bestelde zonder dat er reviews stonden. Maar geen enkele spijt van, dit is de beste falafel van de stad!
22 mei 2020 om 21:32 We kregen een witte pita ipv volkoren.
17 mei 2020 om 12:18 Top! Haal hier normaal af maar zag ineens dat ze nu bezorgen! Falafel zoals altijd heerlijk & die 50/50 friet was ook lekker!
15 mei 2020 om 18:13 Lekkere falafel.